Louis Baes Repairs

LBR Louis Baes Repairs

LBR Engine Services

U zo snel mogelijk van uw motorproblemen af helpen, daar gaat het om bij LBR!

De storing aan uw dieselmotor of gasmotor lossen wij snel op

Bij u op locatie of in onze werkplaatsen in Harlingen of IJmuiden. Als LBR zijn wij gespecialiseerd in het repareren, reviseren / overhalen en onderhouden (ook elektrotechnisch onderhoud) van dieselmotoren in de commerciële scheepvaart. Denk daarbij aan reparatie van scheepsmotoren in de visserij, bagger, sleepvaart, binnenvaart of koopvaardij. Maar ook voor werkzaamheden aan gasmotoren van landinstallaties van tuinders of een energiebedrijf, kunt u contact met ons opnemen.

Onderdelen scheepsmotoren en gasmotoren direct binnen handbereik

Voor het uitvoeren van reparatie-, revisie- en onderhoudswerkzaamheden aan uw diesel- of gasmotor hebben wij altijd speciaal gereedschap en onderdelen bij ons. In de gevallen dat wij ruil onderdelen kunnen plaatsen, zullen wij dat zeker doen. Volledig hersteld en aangepast aan de nieuwste technieken zijn ruilonderdelen ook prima geschikt voor het repareren, reviseren of onderhoud van uw motor.

Met regelmaat in havens van IJmuiden, Harlingen,
Scheveningen, Vlissingen en Stellendam

In zowel IJmuiden als Harlingen hebben wij een vestiging in de haven. En ook in de havens van Scheveningen, Vlissingen en Stellendam verrichten we diverse werkzaamheden aan scheepsmotoren.

Louis Baes Repairs BV

LBR Construction BV

LBR Harlingen BV