Elektrotechnisch onderhoud

Elektrotechnisch onderhoud scheepsdieselmotoren

LBR is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van elektrotechniek van scheepsmotoren. Ook voor elektrotechnisch onderhoud geldt dat een regelmatige servicebeurt problemen voorkomt en de levensduur van uw scheepsmotor c.q. dieselmotor verlengt. De termijn van een onderhoudsbeurt is in de meeste gevallen jaarlijks. Onze specialisten voeren deze klus graag voor u uit. Neem vrijblijvend contact op voor het plannen van een onderhoudsbeurt op locatie of in onze werkplaats in Harlingen of IJmuiden.

Beveiligingssysteem scheepsmotor belangrijk

Scheepsmotoren zijn onderhevig aan de gevolgen van overbelasting en de vaak agressieve invloed van het zoute water. De juiste bewaking en alarmeringen zorgen ervoor dat u grip houdt op het optimaal functioneren van de scheepsmotor. Ten gevolge van jarenlang intensief gebruik en oververhitting kunnen isolatiematerialen mechanische en elektrische eigenschappen verliezen. Met als gevolg dat een elektromotor defect raakt. Een thermische motorbeveiligingsschakelaar zorgt er in dit geval voor dat een dergelijke situatie wordt voorkomen.

Repareren, renoveren en installeren van elektrotechnische onderdelen

Als LBR zijn wij niet alleen actief op het gebied van elektrotechnisch onderhoud van motoren. Ook voor het installeren, renoveren en repareren kunt u ons inschakelen! Onze specialisten zijn erop getraind storingen snel op te lossen, waardoor u zo snel mogelijk weer in bedrijf bent. Neem vrijblijvend contact met ons op en maak kennis met de snelle en accurate service van onze specialisten.