Home

LBR Engine Services

In de haven van IJmuiden zijn we niet te missen. Schepen komen via het Zuiderbuitenkanaal binnen varen en zien aan de noordelijke oever van de Haringhaven direct onze werkplaats. We voeren er reparatie-, revisie- en  onderhoudswerkzaamheden uit aan diesel- of gasmotoren. We werken voornamelijk aan motoren uit de commerciële scheepvaart, maar ook tuinders en energiebedrijven kunnen bij ons terecht voor werkzaamheden aan gasmotoren en landinstallaties.
Sinds 2014 hebben wij tevens een vestiging in Harlingen, sinds 2016 gelegen aan de Nieuwe Vissershaven. Ook hier zijn wij direct aan de haven gevestigd dus kunnen onze klanten direct voor de deur aanmeren.

LBR Parts

LBR Parts is gespecialiseerd in het reconditioneren van motoronderdelen. In het magazijn van LBR Parts liggen uiteenlopende onderdelen van de grote merken, volledig hersteld en aangepast aan de nieuwste technieken. Ze zijn weer zo goed als nieuw en daarmee prima geschikt voor reparatie, revisie of onderhoud van de motor. Zo zorgt LBR ervoor dat er flink op de kosten bespaard kan worden bij de revisie van bijvoorbeeld oudere motortypes.

Louis Baes Repairs BV

LBR Harlingen BV